Coşul tău:

Cum comand online?

Cum comand on-line?

Stimaţi clienţi!

Comanda Dvs online este de fapt o cerere de ofertă de preţ. Vezi meniul "PREŢURI"

Alege produsele

Folosind meniul din stănga, navigaţi prin categoriile de produse . Odata ce aţi găsit un produs care se potriveste dorinţelor dvs., apasati  butonul pentru a-l adăuga in cosul de cumparaturi.Tot aici aveţi posibilitatea de a menţiona caracteristicile produsului şi cantitatea dorită.

 

Cosul de cumparaturi

Introducerea oricărui produs in coşul de cumpărături este considerată o cerere de ofertă de preţ.
Dupa ce aţi găsit produsele care se  potrivesc cerinţelor Dvs, după apăsarea butonului "adaugă", o să vă apară pe transpaletul mic jos  în partea stînga a ecranului o cutiuţă care vă indică numărul produselor adăugate în coş.
După ce aţi terminat adăugarea fiecarui produs care vă interesează, finalizati comanda prin apăsarea tastei  " finalizare comandă"  jos în partea dreapta a ecranului.


Confirmarea

Vă confirmăm cererea Dvs prin trimiterea  ofertei de preţuri pentru produsele cerute
în cel mai scurt timp.
Date personale

Completaţi datele personale în formularul din pagină. Nu uitaţi să adăugaţi şi un număr de telefon, deoarece un consultant vă va contacta telefonic pentru confirmarea comenzii.Observatii comanda

Ultimul pas în finalizarea comenzii este completarea adresei Dvs. de livrare. Puteţi menţiona ziua si ora preferata de livrare (intre 8-17).