Surub pentru dulgherie cap mare semibombat amprenta TORX

Surub pentru dulgherie cap mare semibombat amprenta TORX.

Pretul este pe 100 buc.

diametru
lungime

Descriere

Suruburile pentru lemn cu cap plat și amprentă tip Torx sunt componente esențiale în construcții, mobilier și alte aplicații în care este necesară fixarea solidă și sigură a elementelor de lemn. Iată o descriere tehnică detaliată a acestui tip de șurub:

1. **Formă și dimensiuni**: Șuruburile pentru lemn cu cap plat și amprentă Torx au un cap plat, care oferă o suprafață largă de aplicare a forței în timpul strângerii. Acestea sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, cu diametre și lungimi variate, pentru a se potrivi diferitelor grosimi și aplicații de lemn.

2. **Filet și vârf**: Aceste șuruburi sunt dotate cu un filet special conceput pentru a intra ușor în lemn fără a produce crăpături sau deteriorări excesive. Vârful lor ascuțit și autofiletant permite introducerea ușoară în lemn fără a fi necesară o gaură prealabilă.

3. **Amprentă Torx**: Caracteristica distinctivă a acestor șuruburi este amprenta Torx de pe cap. Amprenta Torx constă într-un orificiu în formă de stea cu șase colțuri, care permite utilizarea unei chei Torx pentru strângerea șurubului. Această amprentă oferă o transferare eficientă a forței și o aderență superioară în comparație cu amprentele tradiționale în cruce, reducând riscul de alunecare sau deteriorare a capului șurubului.

4. **Material și acoperire**: Șuruburile pentru lemn cu cap plat și amprentă Torx sunt de obicei fabricate din oțel carbon sau oțel inoxidabil, pentru a oferi rezistență și durabilitate în timpul utilizării. Ele pot fi acoperite cu diverse materiale de protecție, cum ar fi zincul galvanic sau alte tratamente anticorozive, pentru a prelungi durata de viață și a le proteja împotriva coroziunii în medii umede sau agresive.

5. **Aplicații**: Aceste șuruburi sunt utilizate într-o varietate de aplicații în construcții, mobilier, instalații interioare și exterioare, lucrări de reparații și întreținere etc. Ele sunt ideale pentru fixarea elementelor de lemn, precum plăcile, grinzi, balustrade, pardoseli, rafturi, dulapuri, mobilier de grădină și multe altele.

În concluzie, șuruburile pentru lemn cu cap plat și amprentă Torx sunt componente versatile și fiabile, oferind o fixare sigură și durabilă într-o varietate de aplicații de construcții și mobilier. Amprenta Torx îmbunătățește performanța și manevrabilitatea, făcându-le preferate pentru mulți profesioniști și entuziaști de bricolaj.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.