Surub pentru lemn cap hexagonal DIN 571 zincat alb

Surub pentru lemn cap hexagonal DIN 571 zincat alb.

Pretul este pe 100 buc.

diametru
lungime

Descriere

Standardul DIN 571 este un standard tehnic specific pentru șuruburile de lemn cu cap hexagonal. Aceste șuruburi sunt folosite pentru fixarea obiectelor din lemn sau pentru conectarea elementelor din lemn între ele. Iată o descriere tehnică a unui șurub conform standardului DIN 571:

1. **Material:** În general, șuruburile conform standardului DIN 571 sunt fabricate din oțel carbon sau oțel inoxidabil. Materialul este ales pentru a asigura rezistența și durabilitatea șuruburilor, în funcție de mediul de utilizare și de cerințele specifice ale aplicației.

2. **Cap:** Capul șurubului este de obicei de tip hexagonal, ceea ce permite utilizatorului să folosească o cheie corespunzătoare pentru a strânge sau slăbi șurubul. Dimensiunea capului este specificată în standardul DIN 571 și poate varia în funcție de dimensiunea șurubului.

3. **Filet:** Șuruburile DIN 571 au un filet de tip parțial sau total, cu o formă specifică care asigură o fixare sigură și solidă în lemn. Pasul filetului este standardizat conform specificațiilor DIN 571 și poate varia în funcție de dimensiunea și lungimea șurubului.

4. **Vârf:** Vârful șurubului poate fi de tip ascuțit sau auto-forant, în funcție de aplicație. Un vârf ascuțit este potrivit pentru preforarea materialului înainte de înșurubare, în timp ce un vârf auto-forant poate penetra și fixa materialul fără a fi nevoie de preforare.

5. **Acoperire:** În unele cazuri, șuruburile DIN 571 pot fi acoperite cu un strat de zinc sau alte materiale pentru a le proteja împotriva coroziunii și pentru a le oferi o durată de viață mai lungă.

Este important să verificați specificațiile exacte ale șuruburilor DIN 571 înainte de utilizare, pentru a vă asigura că acestea sunt potrivite pentru aplicația dvs. și pentru a respecta standardele și cerințele specifice ale proiectului sau utilizării.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.