Surub pentru dulgherie cap inecat TORX

Surub pentru dulgherie cap inecat  TORX

Pretul este pe  100 buc.

diametru
lungime

Descriere

Suruburile pentru lemn cu cap inecat și amprentă Torx sunt componente utilizate pentru fixarea elementelor de lemn în care se dorește ca capul șurubului să fie nivelat sau sub suprafața materialului. Acestea oferă o estetică mai plăcută și reduc riscul de deteriorare accidentală sau de atingere a capului șurubului. Iată o descriere tehnică detaliată a acestui tip de șurub:

1. **Formă și dimensiuni**: Suruburile pentru lemn cu cap inecat au un cap plat, care este proiectat pentru a se afla sub suprafața materialului după strângere. Acest lucru permite o finisare mai netedă și uniformă a suprafeței și oferă un aspect estetic mai plăcut. Aceste șuruburi sunt disponibile în diferite dimensiuni și lungimi pentru a se potrivi grosimii și nevoilor proiectului.

2. **Filet și vârf**: Suruburile pentru lemn sunt dotate cu un filet special conceput pentru a intra ușor în lemn și a oferi o fixare sigură. Vârful ascuțit și autofiletant permite introducerea ușoară în lemn fără a fi necesară o gaură prealabilă, reducând riscul de crăpare a materialului.

3. **Amprentă Torx**: Caracteristica distinctivă a acestor șuruburi este amprenta Torx de pe cap. Amprenta Torx constă într-un orificiu în formă de stea cu șase colțuri, care permite utilizarea unei chei Torx pentru strângerea șurubului. Această amprentă oferă o transferare eficientă a forței și o aderență superioară în comparație cu amprentele tradiționale în cruce, reducând riscul de alunecare sau deteriorare a capului șurubului.

4. **Material și acoperire**: Suruburile pentru lemn cu cap inecat și amprentă Torx sunt de obicei fabricate din oțel carbon sau oțel inoxidabil pentru a oferi rezistență și durabilitate în timpul utilizării. Ele pot fi acoperite cu diverse materiale de protecție, cum ar fi zincul galvanic sau alte tratamente anticorozive, pentru a prelungi durata de viață și a le proteja împotriva coroziunii în medii umede sau agresive.

5. **Aplicații**: Aceste șuruburi sunt utilizate într-o varietate de aplicații, cum ar fi construcția de mobilier, instalații interioare și exterioare, lucrări de reparații și întreținere etc., unde este necesară o fixare discretă și estetică. Ele sunt ideale pentru fixarea plăcilor, panourilor, blaturilor, podelelor și altor elemente de lemn în care aspectul finit este important.

În concluzie, suruburile pentru lemn cu cap inecat și amprentă Torx sunt soluții excelente pentru fixarea discretă și sigură a elementelor de lemn într-o varietate de aplicații. Amprenta Torx îmbunătățește performanța și manevrabilitatea, făcându-le preferate pentru mulți profesioniști și entuziaști de bricolaj.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.