Surub pentru lemn si PAL cu cap inecat DIN 7505 zincat 100buc/cutie galben

din 7505

Surub pentru lemn si PAL cu cap inecat DIN 7505 zincat galbe. Pretul este pe 1000 buc.

diametru
lungime

Descriere

Standardul tehnic DIN 7505 se referă la șuruburile autofiletante cu cap plat și cu profil cruciform. Aceste șuruburi sunt utilizate într-o varietate de aplicații, în special în industria lemnului și construcțiilor. Iată o descriere tehnică detaliată a acestui tip de șurub:

1. **Formă și dimensiuni**: Șuruburile conform DIN 7505 au un cap plat și o șaibă bine definită sub cap. Capul poate fi prevăzut cu un șanț de fixare pentru o mai bună aderență și o fixare mai sigură. Aceste șuruburi sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și lungimi, adaptate pentru diferite aplicații și grosimi de material.

2. **Filet și profil cruciform**: Șuruburile DIN 7505 sunt autofiletante, ceea ce înseamnă că au un vârf ascuțit care le permite să fie introduse direct în material fără a fi necesară o gaură prealabilă. Aceste șuruburi sunt echipate cu un profil cruciform pe cap, cunoscut și sub numele de tip Phillips, care permite utilizarea unei șurubelnite corespunzătoare pentru strângere. Profilul cruciform oferă o aderență mai bună și o transmisie mai eficientă a forței la strângere.

3. **Material și acoperire**: Șuruburile DIN 7505 pot fi fabricate din oțel carbon, oțel inoxidabil sau alte materiale, în funcție de cerințele specifice ale aplicației și mediului de utilizare. Ele pot fi acoperite cu diverse materiale de protecție, cum ar fi zincul galvanic, pentru a preveni coroziunea și pentru a le conferi o durată de viață mai lungă.

4. **Aplicații**: Aceste șuruburi sunt utilizate în principal pentru fixarea componentelor în lemn și materiale plastice, dar pot fi, de asemenea, utilizate în construcții și alte aplicații unde este necesară o fixare rapidă și eficientă. Ele sunt utilizate în montarea de mobilier, construcția de cadru lemnos, lucrări de bricolaj și multe alte aplicații similare.

În concluzie, șuruburile autofiletante conform standardului DIN 7505 sunt componente esențiale într-o varietate de aplicații, oferind o soluție eficientă și fiabilă pentru fixarea pieselor în lemn și alte materiale.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.