Surub metric cap hexagonal DIN 933-8.8 zincat

Surub metric cap hexagonal DIN 933-8.8 zincat 

Pretul este pe 100 buc.

diametru
lungime

Descriere

Standardul tehnic DIN 933 se referă la șuruburile hexagonale cu cap înalt și filet complet, care sunt utilizate pentru fixarea solidă și sigură a pieselor în diverse aplicații industriale și de construcții. Iată o descriere tehnică detaliată a acestui tip de șurub:

1. **Formă și dimensiuni**: Șurubul conform DIN 933 are o formă standard de șurub hexagonal, cu un cap înalt, ceea ce înseamnă că înălțimea capului este mai mare decât cea a unui șurub obișnuit. Aceasta permite o mai bună accesibilitate și manevrabilitate atunci când este utilizat în aplicații unde este necesară o adâncime suplimentară a șurubului în componenta fixată. Dimensiunile precise ale șurubului sunt stabilite conform standardului DIN și pot varia în funcție de diametrul și lungimea șurubului.

2. **Filet complet**: Caracteristica distinctivă a șurubului conform DIN 933 este prezența unui filet complet de-a lungul întregii lungimi a șurubului. Acest lucru înseamnă că filetul se extinde până la capătul șurubului, ceea ce permite o fixare mai sigură și mai puternică în materialele și componentele fixate.

3. **Material**: Șuruburile conform DIN 933 pot fi fabricate din diverse materiale, inclusiv oțel carbon, oțel inoxidabil, alamă, aliaje speciale etc., în funcție de cerințele specifice ale aplicației și mediului de utilizare.

4. **Acoperiri și finisaje**: Pentru a proteja împotriva coroziunii și pentru a îmbunătăți rezistența la uzură, șuruburile conform DIN 933 pot fi tratate cu diverse acoperiri sau finisaje, cum ar fi zincarea galvanică, nichelarea, vopsirea sau alte procese de acoperire.

5. **Aplicații**: Șuruburile hexagonale cu cap înalt și filet complet conform DIN 933 sunt utilizate într-o varietate largă de aplicații, inclusiv în construcții, mașini și echipamente industriale, mobilier, aparate electrice și multe altele. Ele sunt utilizate pentru fixarea solidă și sigură a pieselor, oferind rezistență și stabilitate în diverse medii și condiții de lucru.

În concluzie, șuruburile conform standardului DIN 933 sunt componente esențiale într-o gamă largă de aplicații industriale și de construcții, oferind o fixare robustă și fiabilă într-o varietate de medii și condiții de lucru.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.