Piulite hexagonale DIN 934-8 zincate

Piulite hexagonale zincate DIN 934-8 zincate

Pretul este pe 1000 buc

diametru

Descriere

DIN 934 este standardul tehnic pentru piulițele hexagonale obișnuite, folosite într-o varietate largă de aplicații industriale și de construcții. Iată o descriere tehnică a unei piulițe conform standardului DIN 934:

1. **Formă și dimensiuni**: Piulița conform DIN 934 are forma unei piulițe tradiționale, cu șase fețe exterioare în formă hexagonală. Aceasta permite o strângere eficientă folosind o cheie sau o cheie cu clichet. Dimensiunile precise ale piuliței, inclusiv lățimea platoului și înălțimea totală, sunt specificate în standardul DIN și pot varia în funcție de diametrul și lungimea șurubului asociat.

2. **Filet**: Piulița este echipată cu un filet interior care se potrivește cu filetul exterior al șurubului corespunzător. Filetul este proiectat pentru a oferi o fixare sigură și fiabilă atunci când piulița este strânsă pe șurub.

3. **Material**: Piulițele conform DIN 934 pot fi fabricate din diverse materiale, inclusiv oțel carbon, oțel inoxidabil, alamă, bronz sau alte aliaje, în funcție de cerințele specifice ale aplicației.

4. **Finisaj**: Pentru a oferi protecție împotriva coroziunii și pentru a îmbunătăți rezistența la uzură, piulițele conform DIN 934 pot fi tratate cu diverse acoperiri sau finisaje, cum ar fi zincarea galvanică, nichelarea sau alte procese de acoperire.

5. **Aplicații**: Piulițele hexagonale conform DIN 934 sunt utilizate într-o varietate largă de aplicații, inclusiv în construcții, industria auto, industria energetică și multe altele. Ele sunt folosite pentru a fixa diverse componente și piese în locație într-un mod sigur și fiabil.

În concluzie, piulițele hexagonale conform standardului DIN 934 sunt esențiale într-o multitudine de aplicații industriale și de construcții, oferind o fixare robustă și fiabilă într-o varietate de medii și condiții de lucru.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.