Surub metric cap hexagonal DIN 931-10.9 zincat

Surub metric cap hexagonal DIN 933-8.8 zincat 

Pretul este pe 100 buc.

diametru
lungime

Descriere

Standardul tehnic DIN 931 se referă la șuruburile hexagonale parțial filetate, care sunt utilizate pentru fixarea solidă și sigură a pieselor în diverse aplicații industriale și de construcții. Notația "10.9" indică clasa de rezistență a materialului, care este un indicator al rezistenței șurubului. Iată o descriere tehnică detaliată a acestui tip de șurub:

1. **Formă și dimensiuni**: Șurubul conform DIN 931 are o formă standard de șurub hexagonal, cu o lungime parțial filetată și o lungime ne-filetată (sub cap). Acest tip de filetare parțială permite o fixare sigură în aplicații în care este necesară o adâncime controlată a șurubului în componenta fixată. Dimensiunile precise ale șurubului sunt stabilite conform standardului DIN și pot varia în funcție de diametrul și lungimea șurubului.

2. **Clasa de rezistență 10.9**: Notația "10.9" indică clasa de rezistență a materialului șurubului. În acest caz, clasa 10.9 indică o rezistență la tracțiune minimă de 1000 N/mm² pentru materialul șurubului și o rezistență la rupere minimă de 900 N/mm². Acest lucru înseamnă că șuruburile sunt fabricate dintr-un material foarte rezistent, ceea ce le face adecvate pentru aplicații care necesită o fixare puternică și sigură.

3. **Material**: Șuruburile conform DIN 931 10.9 sunt de obicei fabricate din oțel aliat, care este tratat termic pentru a obține proprietățile mecanice și rezistența necesare. Acest material oferă o combinație excelentă de rezistență și durabilitate, fiind ideal pentru aplicații industriale și de construcții.

4. **Acoperiri și finisaje**: Pentru a proteja împotriva coroziunii și pentru a îmbunătăți rezistența la uzură, șuruburile conform DIN 931 10.9 pot fi tratate cu diverse acoperiri sau finisaje, cum ar fi zincarea galvanică, nichelarea, vopsirea sau alte procese de acoperire.

5. **Aplicații**: Șuruburile hexagonale parțial filetate conform DIN 931 10.9 sunt utilizate într-o varietate largă de aplicații, inclusiv în construcții, mașini și echipamente industriale, structuri metalice, instalații electrice și multe altele. Ele sunt utilizate pentru fixarea solidă și sigură a pieselor, oferind rezistență și stabilitate în diverse medii și condiții de lucru.

În concluzie, șuruburile conform standardului DIN 931 10.9 sunt componente esențiale într-o gamă largă de aplicații industriale și de construcții, oferind o fixare robustă și fiabilă într-o varietate de medii și condiții de lucru.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.